logo songteksten.net

The Situation aangeklaagd door ex-manager

(Novum) - The Situation is aangeklaagd door zijn voormalige management. Het bedrijf beweert gedumpt te zijn, nadat het van Mike Sorrentino, zoals The Situation echt heet, een ster maakte. Gotham NYC Entertainment wil een miljoen dollar zien, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Sorrentino, beter uit de MTV-serie Jersey Shore, nam in mei afscheid van Gotham vanwege 'slechte prestaties'. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen nooit de kans gehad om de zaak recht te zetten en beweert dat Sorrentino contractbreuk heeft gepleegd.

Volgens de 29-jarige Sorrentino is de aanklacht van Gotham nergens op gebaseerd. Het bedrijf deed 'meer kwaad dan goed voor Michael en zijn carrière', stelt zijn advocaat in een verklaring. Ook laat hij weten dat Gotham nog krijgt 'wat het toekomt, maar niet meer dan dat'.

Het lijkt er overigens op dat Jersey Shore, waarvan momenteel het vijfde seizoen wordt opgenomen, het voortaan zonder Sorrentino moet stellen. Naar verluidt heeft hij afgelopen week zijn koffers gepakt omdat hij 'helemaal klaar' zou zijn met de serie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren