logo songteksten.net

Acteur Andrew Keegan ontkent incident met taser

(Novum) - Andrew Keegan is naar eigen zeggen niet beschoten met een stroomstootwapen. De 10 Things I Hate About You-acteur hielp vorig weekend met de organisatie van een feestje voor het goede doel, waarna hij bezoek kreeg van de politie. Getuigen verklaarden dat agenten hem probeerden een schok toe te brengen met een stroomstootwapen.

"Het was een heel rustige bijeenkomst", vertelt Keegan aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Volgens zijn woordvoerder stonden 's middags ineens politieagenten op de stoep omdat ze een melding hadden gekregen over een ander feest in de buurt.

"Ineens escaleerde de boel", stelt de acteur. "De politie heeft bepaalde rechten, en ik ook. Maar alles ging zo snel dat ik niet eens besefte wat er precies gebeurde." Keegan werd geboeid en meegenomen door de politie, waarna hij weer op vrije voeten werd gesteld.

De acteur ontkent stellig dat er een stroomstootwapen aan zijn arrestatie te pas kwam. "Nee, nee, nee", bezweert hij. "Er was sprake van een aantal ongelukkige omstandigheden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren