logo songteksten.net

Ringo Starr heeft nog steeds podiumvrees

(Novum) - Ringo Starr krijgt nog steeds de bibbers als hij het podium op moet voor een optreden. De 71-jarige ex-Beatle, die werd geboren als Richard Starkey, zegt voor aanvang van elke show nerveus te zijn.

"Een paar seconden voor ik moet beginnen, wil ik er het liefst vandoor", vertelt Starr volgens nieuwssite Austrian Times aan het Oostenrijkse blad News. "Daarom ren ik altijd het podium op. Het liefst zou ik heel rustig opkomen, maar dat kan ik niet. Zodra ik de microfoon in mijn hand heb, is alles goed."

De drummer is momenteel aan het toeren door Europa. Hij zegt zo lang hij kan door te willen gaan met optreden. "BB King is mijn held. Chuck Berry treedt ook nog steeds op. Zo lang ik de drumstokken kan vasthouden, blijf ik shows geven. Je weet nooit wanneer het voorbij is."

Starr zegt zichzelf nooit als een muzieklegende te hebben gezien. "Ik speelde in clubs met de beste bands ter wereld. Door muziek te maken leef ik nog steeds mijn droom na. Dat is waar het om draait. Ik sta 's morgens niet op met de gedachte: ik ben een legende", stelt hij. "Ik ben een muzikant."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren