logo songteksten.net

'Oprah niet benaderd voor Oscarpresentatie'

(Novum) - Oprah Winfrey is niet gevraagd om de presentatie van de komende Oscaruitreiking voor haar rekening te nemen. Onlangs verscheen het bericht dat de 57-jarige talkshowkoning onderhandelt met de organisatie achter de uitreiking van de prestigieuze filmprijs.

"De camera houdt van Oprah en ze is een genie, maar het is niet waar. Ik weet niet eens waar dat verhaal vandaan komt", zegt Tom Sherak tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. Hij is de president van de Motion Picture Academy, die de uitreiking van de gouden beeldjes jaarlijks organiseert.

Volgens hem kan er nog helemaal geen beslissing zijn gevallen over de presentatie van de ceremonie. "Ik moet eerst een producent aanstellen en dan komt de producent met een suggestie voor de presentatie. Hoe kunnen we een presentator hebben zonder een producent?", legt Sherak uit. Hij hoopt nog deze maand een geschikte producent te vinden.

Oprah stopte in mei na 25 jaar met haar Oprah Winfrey Show, waarna ze zich stortte op haar tv-zender OWN. Ze zou een groter publiek moeten trekken voor de Oscaruitzending, die eerder dit jaar kijkers verloor. De presentatie was toen in handen van James Franco en Anne Hathaway.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren