logo songteksten.net

Levenslang vliegverbod dreigt voor Dizzee Rascal

(Novum) - Vliegtuigmaatschappij British Airways dreigt Dizzee Rascal een levenslang vliegverbod op te leggen. De Britse rapper werd zaterdag door de politie uit een vliegtuig gezet, nadat hij een stewardess had uitgescholden.

Het incident vond plaats op het Londense vliegveld Heathrow. Dizzee zou voor een optreden eersteklas naar Portugal vliegen, maar de Airbus kon vanwege een technisch probleem niet direct opstijgen. Naar verluidt verloor de rapper na een uur wachten aan boord van het toestel zijn geduld en reageerde hij zijn frustraties af op een stewardess.

"Dat wordt niet getolereerd. Hij is uit het vliegtuig gezet en mocht zijn reis niet vervolgen met een ander toestel van British Airways", zegt een personeelslid van Heathrow tegen de Britse krant Daily Mail. "Er komt een intern onderzoek, waarna besloten wordt of hij ooit nog mag vliegen met British Airways."

Volgens de woordvoerder van de 25-jarige rapper was sprake van 'onprofessioneel gedrag' van een van de bemanningsleden aan boord. Daarop ontstond een confrontatie en vonden beide partijen dat Dizzee het vliegtuig moest verlaten. Het vliegtuig vertrok uiteindelijk na drie uur vertraging.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren