logo songteksten.net

Katie Price verkoopt 'vervloekt' huis met verlies

(Novum) - Katie Price heeft haar 'vervloekte' villa in het Engelse graafschap Surrey van de hand gedaan. Het Britse glamourmodel wilde er zo snel mogelijk van af, omdat haar twee huwelijken in dat huis op de klippen liepen. Ze was bang dat ook haar huidige relatie zou bezwijken onder de 'vloek'.

De 33-jarige Price was zo wanhopig dat ze een bod van 250 duizend pond onder de vraagprijs van drie miljoen pond heeft geaccepteerd voor het huis. Price woonde er met haar eerste echtgenoot, zanger Peter Andre, en haar tweede echtgenoot, kooivechter Alex Reid. De huwelijken kwamen respectievelijk in 2009 en begin dit jaar ten einde.

"Ze heeft geen goede herinneringen aan de tijd dat ze daar heeft gewoond en is blij dat ze er van af is", zegt een vriend tegen de Britse krant Daily Mirror. "Ze heeft daar gewoond met Peter en Alex en beide relaties zijn geƫindigd in een ramp. Het lijkt alsof het huis vervloekt was."

Het glamourmodel kocht de villa in 2008 met haar toenmalige man Peter Andre. Ze is inmiddels verhuisd naar een woning in het graafschap West Sussex en heeft nu een relatie met het Argentijnse model Leandro.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren