logo songteksten.net

John Travolta kan lachen om Swift-faal tijdens VMA's

John Travolta kan wel lachen om zijn misser tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Hij mocht de prijs voor videoclip van het jaar uitreiken aan Taylor Swift, maar in eerste instantie leek hij de prijs aan drag queen Jade Jolie te overhandigen.

In radioprogramma Dallas-Fort Worth’s Hot 93.3 vertelt Travolta dat hij Taylor eerst niet kon vinden, doordat er zo veel mensen op het podium stonden. "Je kunt zien dat ik op zoek ben naar Taylor, maar ik vind het heel grappig dat mensen dat zo anders geïnterpreteerd hebben." Volgens Travolta is het onzin dat hij niet zou weten wie Taylor Swift is. "Ik ben bevriend met Taylor Swift, ze is heel aardig geweest voor mijn dochter en mijn vrouw tijdens concerten. En we hebben elkaar wel eens berichtjes gestuurd."

Travolta zei ook dat hij het stiekem wel jammer vond dat hij de award niet aan Jolie heeft gegeven. "Soms denk ik, wat nou als ik die prijs aan Jolie had gegeven... dat zou geweldig zijn geweest. Ik had het eigenlijk gewoon moeten doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren