logo songteksten.net

David en Victoria noemen dochter Harper Seven

(Novum) - De kersverse dochter van David en Victoria Beckham luistert naar de naam Harper Seven. Het meisje, het vierde kind van het glamourkoppel, kwam zondag ter wereld.

"Ik ben ontzettend trots en blij dat ik de geboorte van onze dochter Harper Seven Beckham wereldkundig mag maken", schrijft de voetballer op Facebook. "Victoria maakt het erg goed en Harpers broers zijn in de wolken met hun zusje."

De naam Harper is een oude Engelse naam die Victoria altijd al mooi heeft gevonden, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People over de naam van het meisje. Haar tweede naam, Seven, heeft te maken met geluk, waarnaar het getal zeven op spiritueel gebied verwijst.

Bij de naam Seven speelt daarnaast mee dat Harper Seven werd geboren in het zevende uur van de zevende maand op de zevende dag van de week. Ook was zeven het rugnummer van papa David bij Manchester United en in het Engelse nationale elftal.

De 37-jarige Victoria en de 36-jarige David hebben al drie zoons: Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5). De twee, die in 1999 trouwden, maakten er nooit een geheim van ooit nog een dochter te willen. Ze werd zondagochtend geboren in Los Angeles en woog ruim 3400 gram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren