logo songteksten.net

Iris Hond gaat op Net5 op zoek naar ware liefde

Concertpianiste Iris Hond gaat in een nieuw programma op Net5 op zoek naar de ware liefde. De show wordt de eerste samenwerking tussen Net5 en LINDA, zo heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

In Iris en de 12 dates gaat Iris in zeven afleveringen met hulp van een psycholoog op zoek naar wat echte liefde voor haar is. Elke date wordt geƫvalueerd en geanalyseerd waardoor Iris met nieuwe inzichten naar de volgende kan. Na twaalf dates kiest Iris twee mannen met wie ze, afzonderlijk van elkaar, een lang weekend weg gaat.

Het programma komt oorspronkelijk uit Israƫl, waar het onder de naam Anna's 12 Steps to Love een enorm succes was. De hoofdpersoon Anna Aranov vond ook echt haar ware liefde dankzij de serie. Zij is inmiddels met een van haar dates getrouwd.

"Wij zijn trots dat wij van dit programma een Nederlandse variant hebben kunnen maken met Iris die het programma meteen een interessant experiment vond", zo laten LINDA en Net5-gezichten Linda de Mol en Jildou van der Bijl weten. "Tegelijkertijd vinden we het heel spannend dat het eerste programma uit de nieuwe koker van Net5 & LINDA nu echt gaat starten. Dit programma is eerlijk, persoonlijk en ontzettend kwetsbaar, en past precies in wat wij met Net5 voor vrouwen willen betekenen."

De eerste aflevering van Iris en de 12 dates is op 24 september te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren