logo songteksten.net

Drugsdealer rapper Mac Miller gearresteerd

De man die vorig jaar drugs leverde aan Mac Miller is gearresteerd. Cameron James Pettit zou de Amerikaanse rapper vervuilde pillen hebben gegeven die uiteindelijk leidden tot Millers dood, meldt TMZ.

De 28-jarige Pettit verkocht Mac twee dagen voor zijn overlijden de sterke pijnstiller oxycodon vervuild met fentanyl, de stof die in combinatie met cocaïne en alcohol leidde tot de dood van de rapper. Ook gaf hij hem cocaïne en het kalmeringsmiddel Xanax, zo bleek na huiszoekingen op verschillende adressen. Justitie in de Verenigde Staten verdenkt hem van dood door schuld.

Naast Pettit worden ook een prostituee en een hoerenmadam verdacht van het leveren van drugs aan Mac enkele dagen voor zijn dood. Het is onduidelijk of de twee vrouwen ook zijn aangeklaagd.

Mac werd op 7 september 2018 op 26-jarige leeftijd dood gevonden in zijn woning in Californië. Hij kampte al langer met een drank- en drugsverslaving. Dit zou ook de reden van de breuk met Ariana Grande een half jaar daarvoor zijn geweest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren