Angelina Jolie: mijn kinderen zijn sterke individuen

Door ANP, dinsdag 10 september 2019 06:23, bron: ANP

Het moederschap is voor Angelina Jolie haar belangrijkste taak en hoopt ze haar 6 kinderen, die ze samen met ex-man Brad Pitt heeft, belangrijke waarden en normen mee te geven. Dat vertelde de actrice in een interview met Hello! Magazine. "Wees vriendelijk tegen anderen en voor jezelf. Daarbij is het belangrijk om nederig te zijn: ken je vrijheden en besef waarmee je gezegend bent. Help anderen waar dat nodig is en ken je plek. We zijn uiteindelijk allemaal mensen die kleine stukjes in een veel grotere wereld vormen," aldus Angelina.

De Oscarwinnares vervolgt: "Nu ze groter worden zie ik mijn kinderen als sterke individuen, maar wel met een ruimdenkende blik. Ik hoop hen het goede voorbeeld te geven op een gracieuze manier, net zoals mijn moeder dat deed. Door lief en tolerant te zijn. We moeten de volgende generatie goed voorbereiden omdat er zoveel gaande is in de wereld tegenwoordig. Ik ben momenteel bezig met een kinderprogramma voor de BBC, want als we op onze kinderen willen rekenen moeten we ze wel de juiste kennis en steun geven."

Angelina's zestal behandelt haar als een echte dame. "Op Moederdag maken ze ontbijt voor me en plukken ze bloemen. Als je kinderen nog klein zijn heb je meer die 'mommy' rol en nu het tieners zijn of worden herinner je hoe jezelf als puber was. Ineens zie je ze naar punk clubs gaan en vraag je je af waarom je niet meer met hen mee kan. Ik bevind me momenteel in die fase en leer een hele nieuwe kant van mezelf kennen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren