logo songteksten.net

Jeroen van der Boom getrouwd onder Spaanse zon

(Novum) - Jeroen van der Boom is maandag in het huwelijk getreden met zijn Dany. De 39-jarige zanger en zijn bruid trouwden in een kasteeltje in de buurt van het Spaanse Gerona. De bruiloft van de twee, die al in het weekeinde van start ging, werd bijgewoond door hun familie en beste vrienden.

Het tweetal werd in de echt verbonden door Jeroens vaste tekstschrijver Han Koreneef. Daarnaast trakteerde de zanger Dany op een lied tijdens de trouwceremonie, die voor de rest werd voltrokken met weinig toeters en bellen. De zanger liet eerder al weten een showbizzhuwelijk à la Wesley en Yolanthe niet zitten en het graag klein te houden.

Jeroen en Dany zijn al jaren samen en hebben twee zoons, genaamd Daan en Luuk. Het kersverse echtpaar wilde wachten met trouwen, omdat ze zich eerst wilden richten op de opvoeding van hun jongens.

De zanger gaat voorlopig genieten van een welverdiende vakantie. Jeroen, naast soloartiest actief als lid van De Toppers en tv-presentator, liet al weten er erg naar uit te kijken om even de stekker eruit te trekken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren