logo songteksten.net

Waylon geeft extra Top 1000-show in Ahoy

Waylon geeft op zaterdag 30 november een tweede show van Waylon’s Top 1000 in Rotterdam Ahoy. Naast zijn eigen favoriete nummers zingt Waylon voor het eerst ook nummers die het publiek mag aandragen. Daarvoor werkt hij samen met Qmusic en RTL, maakt hij dinsdag bekend in de talkshow Beau.

Waylon: "Waarom is voor jou dat liedje nou zo beladen? Waarom schiet je vol bij het horen van de eerste noten van dat nummer? Ik krijg ook vaak persoonlijke verhalen en anekdotes te horen met betrekking tot mijn eigen nummers. Muziek raakt en ontroert. Samen met Qmusic willen wij die verhalen horen."

Luisteraars van Qmusic stellen de lijst samen op basis van hun mooiste herinneringen. Tijdens de stemweek van 8 tot en met 15 november kunnen luisteraars en fans hun favoriete nummers insturen via de website van het radiostation. De mooiste verhalen zijn te horen tijdens de Q-top 1000: de lijst van je leven. Die wordt van 17 tot en met 22 november uitgezonden.

Setlist

Dave Minneboo programmadirecteur bij Qmusic noemt het uniek dat het publiek inspraak heeft in de setlist van zo’n groot evenement. Ook RTL is bij de ontwikkeling van het concept betrokken. "Bij RTL willen we graag verhalen vertellen die mensen op de een of andere manier raken. En dat is precies ook wat Waylon doet met dit event", zegt Peter van der Vorst, directeur content van RTL. "Hij is een van de beste en meest gepassioneerde muzikale storytellers, die we hebben. Ik verheug me dan ook enorm op de concerten in november."

Waylon treedt op met zijn vaste band in Ahoy. Waylon’s Top 1000-concerten vinden plaats op 29 en 30 november. Waylon covert al sinds 2016 beroemde nummers tijdens zijn Ahoy-concerten. Dit jaar doet hij dat voor het eerst onder de noemer Waylon's Top 1000, die meer plaats biedt aan Nederlandstalige hits van bijvoorbeeld André Hazes en Robert Long.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren