logo songteksten.net

'Beyoncé ontsloeg vader na diefstal'

(Novum) - Beyoncé heeft haar vader eerder dit jaar ontslagen omdat hij van haar zou hebben gestolen. Dat meldt entertainmentsite TMZ. De 60-jarige Mathew Knowles trad jarenlang op als de manager van zijn dochter, totdat de twee in maart plotseling hun samenwerking verbraken.

Beyoncé werd enige tijd geleden ingelicht door concertorganisator Live Nation over het feit dat Knowles zijn zakken vulde ten koste van haar. Daarop liet de zangeres haar advocatenkantoor een onderzoek verrichten, waaruit bleek dat de beschuldiging klopte. Daarop ontsloeg ze haar vader.

Knowles ontkent de aantijging en heeft inmiddels stappen ondernomen om zijn onschuld aan te tonen. Hij heeft documenten ingediend bij de rechtbank, die in handen zijn gekomen van entertainmentsite TMZ.

Uit die documenten zou blijken dat Live Nation Knowles ervan beschuldigde dat hij 'tijdens Beyoncés laatste tournee geld van haar heeft gestolen of bedragen heeft geaccepteerd waar hij geen recht op had'. De vader van de zangeres beweert dat Live Nation de leugens de wereld in heeft geholpen, omdat zij een groter belang willen in Beyoncés nieuwe wereldtournee.

De nieuwe manager van zijn dochter zou volgens Knowles een oud-werknemer van de concertorganisator zijn die daar nog steeds goede contacten heeft. Hij wil dat de rechter instemt met een onderzoek naar Live Nation en de handelwijze van het bedrijf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren