logo songteksten.net

Jodie Comer kan niet geloven dat prins William fan is

Killing Eve-ster Jodie Comer heeft zondag op de rode loper van de Emmy's gereageerd op berichten dat prins William groot fan is van de show. De Britse vroeg zich vooral af waar haar koninklijke landgenoot de tijd vandaan haalt.

"Ik bedoel, ik vind het hartstikke leuk hoor", grapte de actrice tegenover E! "Maar toen ik dat hoorde dacht ik: wanneer heeft hij tijd om Killing Eve te kijken?".

William is voorzitter van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), en was vorige week bij de opening van een tentoonstelling van de organisatie. Daar bleek dat hij groot fan is van misdaadserie Killing Eve, met naast Comer ook Sandra Oh in de hoofdrol. Voor de gelegenheid kreeg hij een cadeau: een pyjama die Comer heeft gedragen in de serie.

Killing Eve-producent Sally Woodward Gentle verklaarde na het evenement: "Ik begrijp dat hij alles heeft gezien. We hebben hem niet overhoord, maar hij zei wel dat hij onder de indruk was van het einde van het tweede seizoen, dus hij heeft meer dan een paar minuten gekeken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren