logo songteksten.net

Lil Wayne heeft nieuw album klaar

(Novum) - Lil Wayne heeft de opnames van zijn nieuwe cd afgerond. De rapper laat zich deze keer van zijn gevoelige kant zien. Tha Carter IV is vanaf 29 augustus te koop.

How To Love is de derde single die is uitbracht van zijn nieuwe album. Lil Wayne, die werd geboren als Dwayne Michael Carter, vertelt aan muziekzender MTV dat hij zich voor dit nummer liet inspireren door Keep Ya Head Up van Tupac Shakur.

Net als zijn held Tupac wil hij alle vrouwen in de hele wereld een luisterend oor bieden. "Veel vrouwen weten niet hoe ze van iemand moeten houden en hier hebben ze diepe, donkere redenen voor. Veel mensen durven dat blikje niet te openen. Ik wilde dat blikje met wormen wel openen om te kijken wat er gebeurt."

The Carter IV is het negende studioalbum van Lil Wayne. Of er nog een vervolg komt op het vierde deel van de Tha Carter-albums is nog niet duidelijk. De 28-jarige rapper heeft eerder bekendgemaakt dat hij binnen een paar jaar wil stoppen met muziek maken om meer tijd met zijn kinderen door te brengen. Hij heeft vier kinderen bij vier verschillende vrouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren