logo songteksten.net

Gwen Stefani kende Blake Shelton niet voor The Voice

Gwen Stefani is al 4 jaar samen met Blake Shelton, die ze ontmoette als mede-coach bij de Amerikaanse versie van The Voice. In een interview met Andy Cohen op SiriusXM Radio liet de zangeres weten dat ze daarvoor 'geen idee had wie Blake was'.

"Ik wist niet dat hij bestond of dat hij überhaupt op deze aardbol rondliep. Het is bizar, niet normaal gewoon. Ik heb geaccepteerd dat hij een ontzettende hillbilly is en ik vind het ontzettend leuk dat we juist zo anders zijn," aldus Gwen.

Het stel is net begonnen aan een nieuw seizoen van The Voice en strijdt dus tegen elkaar als coach voor de winst. "Blake is net een eenhoorn. Overal waar hij verschijnt zijn mensen meteen gek op hem, hij is zo getalenteerd. Blake is echt magisch."

In het begin van hun relatie, die ontstond vlak nadat Gwen's huwelijk met Gavin Rossdale op de klippen liep, was de No Doubt-zangeres naar eigen zeggen 'bloednerveus om voor hem te zingen'. "We hadden een nummer geschreven vlak na onze ontmoeting. Toentertijd hadden we misschien een paar keer wat leuks gedaan, maar het was nog een beetje vaag. Ik denk dat ik dwars door mijn kleding ben heen gezweet toen ik probeerde te zingen terwijl hij gitaar speelde. Het was superspannend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren