logo songteksten.net

Weer geen enkele acteur in race voor Televizier-Ster

Net als vorig jaar zijn er geen mannen in de race voor de Televizier-Ster voor acteur/actrice. Chantal Janzen, Elise Schaap en Ilse Warringa zijn de drie overgebleven genomineerden, maakte Televizier dinsdag bekend. In de voorronden vielen onder anderen Barry Atsma en Diederik Ebbinge af.

Chantal is genomineerd voor haar rol in de RTL 4-serie Kees & Co, die dit jaar een comeback maakte. Ook Elise is genomineerd voor haar acteerwerk in RTL-series, Familie Kruys en Soof: een nieuw begin. De AVROTROS-serie De Luizenmoeder levert Ilse Warringa wederom een nominatie op. Vorig jaar won 'juf Ank' de Televizier-Ster.

De Televizier-Ster voor acteur/actrice wordt sinds 2016 uitgereikt. In 2016 en 2017 waren er twee prijzen te verdelen, een voor de beste acteur en een voor de beste actrice.

Digitale impact

Televizier maakte dinsdag ook de genomineerden voor de Talent Award bekend. In die categorie gaat de strijd tussen Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een prikkie (SBS6) en Mijn kerst is de beste (Net5), Holly Mae Brood en Nienke Plas. Holly is genomineerd voor haar presentatiedebuut, het RTL 5-programma Love Island. Nienke dingt mee met haar KRO-NCRV-programma Pretty & Single.

De Digital Impact Award, die vorig jaar voor het eerst werd uitgereikt, gaat volgende maand naar Boer zoekt vrouw, Expeditie Robinson of Heel Holland bakt. De webseries, waarin afgevallen boeren worden gevolgd, leverde Boer zoekt vrouw (KRO-NCRV) een nominatie op. Expeditie Robinson, dat dit jaar van RTL 5 naar RTL 4 verhuisde, is wederom in de running omdat ook onbekende Nederlanders een gooi mochten doen naar een plek in de survivalshow. De Omroep MAX-hit Heel Holland bakt gooit hoge ogen met zijn app.

Felbegeerde beeldje

Britt Dekker en haar Zappsport-collega Ron Boszhard maken kans op de Televizier-Ster in de categorie Jeugd, voorheen de Gouden Stuiver. Het duo neemt het op tegen de CupCakeCup (AVROTROS) en Kinderen voor kinderen (BNNVARA). Maandagavond maakte Beau van Erven Dorens in zijn talkshow Beau de genomineerden voor de nieuwe Televizier-Ster Online-videoserie bekend. In deze categorie strijden BOOS van BNNVARA, Jachtseizoen van StukTV en Shitty Diary van Nienke Plas om het felbegeerde beeldje.

Wie de winnaars worden, wordt op woensdag 9 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke presentatoren en presentatrices die avond op het puntje van hun stoel zitten in AFAS Live maakt RTL Boulevard dinsdagavond bekend. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring blijven nog even geheim, die maakt Televizier donderdag bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren