logo songteksten.net

Ook Gunther-acteur voelt niets voor Friends-reünie

James Michael Taylor, de acteur die tien seizoenen lang barman Gunther speelde in hitserie Friends, voelt ook niets voor een doorstart van de iconische komedie. Dat vertelde hij dinsdag in de ITV-show This Morning, waar aandacht werd besteed aan de 25e verjaardag van Friends.

"Het afscheid van de serie was bitterzoet. Maar het was een goed einde - je moet niet morrelen aan perfectie", aldus 'Gunther'. De nu 57-jarige acteur denkt dat zijn geliefde personage, die stiekem een oogje op Rachel had, "nu hopelijk de eigenaar is van Central Park en dat hij een paar kleine kinderen heeft die rondrennen met haren, blonder dan de zon." Zijn personage had tien seizoenen lang peroxide-blond haar.

Gunther zei overigens 33 afleveringen lang niets. Zijn eerste woordje kwam halverwege het tweede seizoen en was 'yeah'. Sindsdien was James Michael Taylor een vast terugkerende personage met gemiddeld één of twee zinnen per aflevering. "Het leverde mij genoeg geld op om goed boodschappen te kunnen doen", vertelde de acteur in This Morning.

De barista was overigens in Nederland mateloos populair vanwege zijn Hollandse wortels. In een roemruchte aflevering spreekt hij ook een paar woorden Nederlands en bijt Ross (David Schwimmer) toe "jij bent een ezel" en "jij hebt seks met ezels".

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren