logo songteksten.net

André van Duin in race voor Televizier-Ster

André van Duin maakt voor het eerst in decennia weer kans op een prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Het presentatiewerk van de komiek is genomineerd in de categorie Televizier-Ster Presentator, is dinsdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

De 72-jarige presentator van Heel Holland bakt woonde het Gouden Televizier-Ring Gala in 1981 voor de laatste keer bij als genomineerde. Toen maakte hij met zijn TROS-programma kans op de Ring. De prijs ging echter naar De Fabriek.

André neemt het op tegen Beau van Erven Dorens, die de prestigieuze publieksprijs vorig jaar won. De derde genomineerde is Arjen Lubach. Hij en Beau streden ook in 2017 om de Televizier-Ster, maar zagen toen Wilfred Genee winnen.

Floortje

Bij de presentatrices is Chantal Janzen weer genomineerd. Het RTL-gezicht maakt voor de zevende keer kans op de Televizier-Ster, vier keer won ze. Ook vorig jaar werd Chantal door het publiek verkozen tot beste presentatrice.

Eva Jinek, die de prijs in 2017 won, is wederom in de race. De derde genomineerde is ook een ‘oude bekende’: Floortje Dessing. De BNNVARA-presentatrice is voor de vijfde keer in de race en won nog nooit.

Of dat Floortje dit jaar wel lukt, wordt op woensdag 9 oktober duidelijk. Dan worden in Amsterdam de Televizier-Sterren uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke programma’s nog in de race zijn voor de Ring wordt donderdag bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren