logo songteksten.net

Baby Archie steelt show in tuinbroek van nog geen 15 euro

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, draagt op zijn eerste buitenlandse reis in Zuid-Afrika een tuinbroek uit de babycollectie van H&M. Kort nadat het koninklijke gezinnetje werd gefotografeerd tijdens hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad, wist Hello al te achterhalen dat het tuinbroekje slechts 12,99 pond kost, omgerekend nog geen 15 euro. Het lichtblauwe pakje is gemaakt van organisch katoen.

Meghan zelf is vaker gesignaleerd in kleding van de Zweedse winkelketen. Toen ze zwanger was droeg ze zwangerschapsjeans van H&M. En in januari droeg de voormalige Suits-actrice tijdens een bezoek aan een dierenasiel een H&M-jurk van een paar tientjes onder haar jas van Armini. De jurk was daarna onmiddellijk uitverkocht en verdubbelde in prijs op eBay.

Harry en Meghan zijn al drie dagen in Zuid-Afrika. Het was woensdag de eerste keer dat ook Archie meeging op pad. Archie kreeg van de aartsbisschop een liefdevolle kus op zijn voorhoofd. "Bedankt aartsbisschop Tutu voor uw ongelooflijk warme gastvrijheid. Achie vond het leuk u te ontmoeten", schrijven de hertog en hertogin van Sussex op hun eigen Instagram-account.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren