Wilfred Genee en Giel Beelen ruilen week lang van plek

Door ANP, woensdag 25 september 2019 15:05, bron: ANP

Luisteraars van Radio Veronica worden binnenkort wakker met de stem van Wilfred Genee, terwijl de stem van Giel Beelen aan het einde van de middag uit de luidsprekers komt. Wilfred Genee en Giel Beelen ruilen samen met hun sidekicks van 7 tot en met 11 oktober een week lang van stoel op Radio Veronica. Genee's middagshow Veronica Inside wordt die week een ochtendshow.

Wilfred Genee neemt zijn vaste sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn mee naar de vroege ochtend. Ook hun nieuwslezer Celine Huijsmans zal de wekker vroeg moeten zetten. Giel Beelen en Jeroen Latijnhouwers mogen die week uitslapen en beginnen om 16.00 uur met uitzenden.

Het plan om een week lang van uitzendtijdstip te wisselen is een spontane wens van de radiopresentatoren zelf, laat een woordvoerster van Radio Veronica woensdag weten. De directie van het radiostation heeft hun verzoek ingewilligd. "Het idee van beide presentatoren is om op ludieke wijze reclame te maken voor elkaars radioprogramma", zegt de woordvoerster.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten