logo songteksten.net

Diplo 'hackt' Instagram Jonas Brothers

Diplo heeft woensdag het Instagramaccount van de Jonas Brothers overgenomen. Het leek erop dat hij dat zonder toestemming van de zingende broers deed.

De dj ging los toen hij zich toegang had verschaft tot het account. Hij ontvolgde iedereen behalve zichzelf, veranderde de profielfoto in een kiekje waarop hij zelf prijkt en plaatste een foto van zichzelf in alleen een Calvin Klein-onderbroek met daarbij de tekst: "Calvin Klein, graag gedaan deze gratis promo." Ook postte hij een foto van zangtrio Hanson en schreef daarbij: "Vergeet nooit wie de originele Jonas Brothers waren."

Alhoewel sommige fans dachten dat het om een lollige promo-actie ging van de gebroeders Jonas, die bevriend zijn met Diplo, reageerden Nick, Jonas en Kevin geïrriteerd op de 'hack'. Op Twitter schreef een fan: "Òf de Jonas Brothers zijn gehackt, òf ze houden net zoveel van Diplo als ik", waarop het officiële account van de broers antwoordde: "Nee, zoveel houden we niet van Diplo, er wordt naar gekeken."

Niet lang daarna plaatsten de broers comments voor Diplo bij zijn posts op hun Instagramaccount. "Serieus, bel me even, dit is niet grappig", liet Nick weten. Kevin schreef: "WTF, Diplo. Dit was even leuk maar we hebben een show vanavond en we willen onze account terug."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren