logo songteksten.net

ADE komt met Armin van Buuren en zenplek om te mediteren

Het is niet alleen elektronische muziek wat de klok slaat op het Amsterdam Dance Event (ADE): bezoekers kunnen komende editie ook de rust opzoeken om te mediteren. Dat maakte de organisatie van het vijfdaagse festival donderdag bekend.

ADE Zen Space is een meerdaags programma in De Waalse Kerk midden in het centrum van Amsterdam, waar bezoekers kunnen ontspannen door onder meer een speciaal slaapconcert, meditatie en speciale audiovisuele installaties.

Met Armin van Buuren, Charlotte de Witte, Floating Points en Joris Voorn, ook donderdag bekendgemaakt, is de line-up van het ADE compleet. Eerder werd al bekend dat onder anderen Martin Garrix, Tiƫsto, Jeff Mills, The Black Madonna, Amelie Lens, Carl Cox, Sam Feldt, Steve Aoki, San Holo, De Jeugd Van Tegenwoordig en Sunnery James en Ryan Marciano hun opwachting maken tijdens de 24e editie.

ADE, dit jaar van 16 tot en met 20 oktober, is afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste wereldwijde platform voor elektronische muziek en verwacht dit keer meer dan 400.000 bezoekers te verwelkomen. In totaal maken ruim 2500 artiesten en 600 sprekers hun opwachting in bijna 200 locaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren