Gerard Joling: The Masked Singer is krankzinnig spel

Door ANP, vrijdag 27 september 2019 08:04, bron: ANP

Bombastisch en hysterisch. Zo omschrijft Gerard Joling het uit Zuid-Korea overgewaaide programma The Masked Singer, dat vrijdagavond zijn opwachting maakt op de Nederlandse televisie. "Het heeft iets carnavalesk, maar dan wel een heel chic carnaval", zegt de zanger voor de camera van het ANP.

Geer zit in een van de twee panels die moeten raden wie er al zingend in een van de bizarre pakken op het podium staat. Zijn mond viel af en toe open van verbazing. Zowel van het zangtalent als van de uitdossingen. "Het zijn niet twee veertjes en een plakkertje. Het zijn echt bombastische dingen waarvan je denkt: ik heb dit nog nooit op televisie gezien. Het is krankzinnig gewoon."

Gerard vormt een paar met Buddy Vedder en neemt het op tegen Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. "We hebben ontzettend genoten en hebben vreselijk gelachen", zegt de zanger. "Maar af en toe was het ook gewoon onuitstaanbaar, dat we gewoon niet wisten wie er in zat."

The Masked Singer, dat de komende weken elke vrijdagavond te zien is bij RTL 4, is dan ook een lastig spel. "Dan krijgen we aanwijzingen en dan klopte er weer geen bal van. Nou moet ik zeggen dat we ook wel eens een beetje misleid zijn. Die mensen zijn zo verkleed en zo bombastisch, soms schrik je je lam."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren