logo songteksten.net

Rapper Kevin en Emma Heesters maken titelsong nieuwe familiefilm

De Nederlandse rapper Kevin en zangeres en YouTube-fenomeen Emma Heesters zijn verantwoordelijk voor de titelsong voor de nieuwe familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. De single heet ‘Mooi’ en is vanaf vrijdag te horen via Spotify. Dat heeft distributeur Independent Films vrijdag bekendgemaakt.

Kevin bracht eerder verschillende nummer 1 platina hits en nummer 1 platina albums uit, waaronder Een Beetje Moe, Sunshine, Lente & Vrij. Emma Heesters is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van De Beste Zangers en is met meer dan 1 miljoen volgers een van de grootste YouTube-sterren van ons land.

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje.

Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op.

De Club van Lelijke Kinderen, met onder meer Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Jeroen van Koningsbrugge en Maan, is vanaf 9 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren