Derde verdachte opgepakt wegens overlijden Mac Miller

Door ANP, vrijdag 27 september 2019 09:56, bron: ANP

De politie in Los Angeles heeft een derde man opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van rapper Mac Miller. Dat heeft een woordvoerder bevestigd aan Entertainment Tonight. Eerder deze maand werden al de vermoedelijke drugsdealer en koerier in de boeien geslagen. De derde verdachte zou de drugs hebben geleverd aan de opgepakte dealer van Miller.

Alle drie de mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de overdosis van de rapper vorig jaar. De geleverde pillen zouden namelijk, zonder dat Miller dat wist, fentanyl bevatten. Deze stof werd hem uiteindelijk in combinatie met cocaïne en alcohol fataal.

De vader van de rapper laat in een reactie weten blij te zijn met alle arrestaties. "Ze hebben eindelijk de klootzakken opgepakt die hem de drugs hebben verkocht waardoor hij is overleden. Daar vinden we een soort steun in."

Miller werd op 7 september vorig jaar levenloos aangetroffen in zijn woning in Californië. Hij kampte al langer met een drank- en drugsverslaving. Dit zou ook de reden van de breuk met Ariana Grande een half jaar daarvoor zijn geweest.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren