logo songteksten.net

Post Malone houdt Kinderen voor Kinderen van eerste plaats

Kinderen voor Kinderen blijft bijna veertig jaar na oprichting nog steeds talloze kleintjes vermaken met hun muziek. Ook het veertigste album Reis mee! is populair getuige de tweede plaats waarop de plaat binnenkomt in de Album Top 100.

Een eerste plaats zit er voorlopig nog niet in. Rapper Post Malone verspert het kinderkoor de weg naar de eerste plaats. Hij staat met ruime voorsprong voor de derde week op nummer 1 met Hollywood's Bleeding.

Wel zet Kinderen voor Kinderen een mooie reeks voort want alle laatste zeven delen wisten minstens op de eerste of tweede plaats terecht te komen. Alleen deel 35 in 2014 en vorig jaar deel 39 wisten niet op de hoogste trede van het erepodium te komen. Het koor bereikte in totaal zestien keer de eerste plaats.

Na Kinderen voor Kinderen op twee is ook plaats drie voor een nieuwe binnenkomer. Rapper Ashafar heeft na Asha (nummer 2 in april) zijn tweede top 3-album te pakken met La Vie.

Album Top 10 week 39

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Single Album 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Post Malone - Hollywood's Bleeding

  2. (-) Kinderen voor Kinderen - Reis mee! - 40

  3. (-) Ashafar - La Vie

  4. (2) Ed Sheeran - No. 6 Collaborations Project

  5. (3) Chivv - 2 borden, 1 tafel

  6. (4) Billie Eilish - When We All Fall Asleep, Where Do We Go

  7. (7) Frenna - Francis

  8. (8) Dopebwoy - Forever Lit

  9. (10) Snelle - Beetje bij beetje

  10. (5) Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren