logo songteksten.net

'Kanye gaat toch nieuw album presenteren bij show in Detroit'

Het nieuwe album dat Kanye West vrijdag in eerste instantie uitstelde, wordt misschien toch nog wel gepresenteerd. De rapper treedt vrijdagavond namelijk op in het Fox Theatre in Detroit met zijn Jesus Is King: A Kanye West Experience. Toevallig dezelfde titel als die van zijn nieuwe album.

Tickets zijn gratis, maar wat er precies gaat gebeuren is niet duidelijk. Kanye West is al in Detroit omdat hij er vrijdag een van zijn inmiddels befaamde Sunday Service-concerten geeft. De nieuwe tweede show begint om 20.00 uur (02.00 uur Nederlandse tijd). Fans die een kaartje bemachtigen mogen binnen niet filmen. Mobiele telefoons, smartwatches en andere apparatuur waarmee kan worden gefilmd, is verboden.

Naar de datum van vrijdag was reikhalzend uitgekeken omdat er volgens geruchten eindelijk nieuwe muziek zou verschijnen van Kanye. Zijn vrouw Kim Kardashian retweette eerder deze week nog een berichtje waarin stond 'nog twee dagen...'. Kanye stelde de release van een nieuw album eerder tweemaal uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren