logo songteksten.net

Artiesten rouwen om overlijden producer Busbee

Amerikaanse artiesten zijn geraakt door het overlijden van Busbee. De songwriter en producer, die samenwerkte met sterren als Armin van Buuren, Christina Aguilera, Maren Morris, Boyzone, Pink en Shakira, overleed zondag op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Shakira dook in 2014 samen met Michael James Ryan, zoals Busbee echt heette, de studio in voor het nummer Broken Record. Op Instagram memoreert de zangeres hem. "Vandaag zijn we een groots talent en een unieke ziel kwijtgeraakt", schrijft ze bij een foto waarop te zien is dat de twee samen aan muziek werken. "Je hebt ons veel te vroeg verlaten, maar jouw muziek en jouw passie blijven in onze herinnering en worden voor altijd gekoesterd."

Maren Morris werkte recent nog met Busbee samen voor haar album Girl, dat in maart verscheen. Ook produceerde hij vrijwel alle nummers op Morris' plaat Hero uit 2016. Op Twitter plaatste Morris een foto van haar en de producent. "Dit is gewoon niet eerlijk", schrijft ze erbij. "Ik zal altijd van je houden en van de nummers en albums die ik met je heb mogen maken."

Ook Blake Shelton, die onder andere voor de track If I'm Honest uit 2016 met Busbee werkte, laat weten geschrokken te zijn van het nieuws. "Ik kan het verlies van Michael niet accepteren. Te veel pijn en oneerlijkheid."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren