logo songteksten.net

Katie Holmes voorspelt droomcarrière voor dochter

(Novum) - Katie Holmes is er nu al van overtuigd dat haar dochter Suri in haar voetsporen zal treden. De 5-jarige kleuter blinkt volgens haar moeder al overal in uit, meldt het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood op basis van een interview in InStyle Magazine.

"Ik denk dat ze later veel verschillende dingen gaat doen. Ze is een geweldige sportster, zangeres en danseres en ik denk dat ze waarschijnlijk ook wel actrice wordt", droomt Katie. Dat de dochter van de 32-jarige actrice een natuurtalent is, liet haar man Tom Cruise eerder ook al weten. Zo voorziet de kleuter haar vader van kledingtips en helpt ze hem met filmscenario's.

Volgens Katie is dat soms best moeilijk en krijgt ze regelmatig een lading kritiek over zich heen gestort. "Ik wil gewoon een goede ouder zijn. Ik ga niet andere mensen laten beslissen over wat wel en niet goed is voor mijn kind."

Katie denkt niet dat er op korte termijn een tweede spruit aan zit te komen. Naar eigen zeggen denkt ze helemaal niet aan gezinsuitbreiding. "We hebben al een hele grote familie", vindt ze. Zo komen regelmatig de neven en nichten van Suri over de vloer en heeft ze ook nog haar vrienden. "Het belangrijkste vind ik dat ze het naar haar zin heeft en het goed heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren