logo songteksten.net

Sarah Jessica Parker kan niet zonder New York

(Novum) - Sarah Jessica Parker is nog altijd dol op New York. De actrice heeft meermalen overwogen om haar woonplaats de rug toe te keren, maar kan zich een rustiger leven niet voorstellen, bekent ze in het Amerikaanse tijdschrift Vogue.

Het drukke leven in New York en de vele paparazzi worden Sarah regelmatig te veel. De actrice vindt het vervelend dat haar gezin veel aandacht trekt op straat. "Je gaat begrijpen waarom mensen een hek om hun huis zetten. Maar ik kan me niet voorstellen om in afzondering te leven", vertelt ze.

Sarah dankt haar faam aan de televisieserie Sex and the City, die in New York is opgenomen. "Het mooie van de stad is dat je jezelf moet blootstellen aan andere mensen op het moment dat je de deur uitstapt. Je hebt geen keuze. Daar houd ik van", zegt ze.

De 46-jarige actrice, die inmiddels moeder is van drie kinderen, moet er niet aan denken nu nog werkdagen te draaien als in haar Sex and the City-tijd. "Toen was het niet erg, omdat ik nog geen kinderen had. Ik hield er zelfs van. Maar ik besloot meteen met de serie te stoppen toen ik moeder werd."

Volgens haar werd het leven in de stad ook anders en ging dat ten koste van de serie. "Je kunt tegenwoordig niet meer met zo'n verhaal komen", vindt ze. Sex and the City liep van 1998 tot 2004. Daarna volgden nog twee bioscoopfilms.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren