logo songteksten.net

Blink 182 komt na jaren met nieuwe single

(Novum) - Blink 182 komt na een stilte rond de band van acht jaar weer met een nieuwe single. Up All Night zal vrijdag voor het eerst op de officiƫle website van Blink 182 te horen zijn. Later dit jaar wordt het nieuwe album uitgebracht.

De band had grote hits met nummers als What's My Age Again en All the Small Things, maar ging in 2005 wegens onderlinge onenigheid uit elkaar. Twee jaar geleden kwamen Mark Hoppus, Travis Barker en Tom DeLonge voor het eerst weer samen. Up All Night was gelijk hun favoriete nummer, maar omdat de opnames nog niet waren afgerond werd besloten Up All Night nog niet live te spelen en twee jaar in de kast te leggen.

Bassist Mark Hoppus schrijft op zijn blog dat later dit jaar het zesde studioalbum van de band zal uitkomen. Het trio heeft al een titel gekozen voor de nieuwe cd, maar heeft besloten deze nog niet bekend te maken.

Blink 182 treedt sinds 2009 weer op. De band gaat in augustus toeren met My Chemical Romance en zal dan voor het eerst sinds zes jaar nieuw materiaal live ten gehore brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren