logo songteksten.net

Johnny de Mol onthult eerste artiesten van zijn liedjesshow

Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Tino Martin en Anita Meyer doen mee aan de nieuwe tv-show Het mooiste liedje van SBS6. Johnny de Mol maakte de eerste namen van deelnemende artiesten woensdag bekend in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10.

Deze week beginnen de opnamen van de show die leidt naar een finale waarin het mooiste liedje van Nederlandse makelij wordt gekozen. Het publiek kon de afgelopen weken liedjes aandragen waar een top 50 van is samengesteld. In deze ranglijst staan klassiekers zoals Zij gelooft in mij, Laat Me, Kronenburger Park, Avond, Radar Love en Het Dorp. In de tv-show worden steeds tien nummers gezongen en gaan er twee liedjes door naar de finale.

Gerard Ekdom geeft in de show, die vanaf zondag 13 oktober wordt uitgezonden op SBS6, achtergrondinformatie bij elk lied. Een wekelijks wisselende vakjury beoordeelt na elke show welke twee liedjes naar de finale gaan. In de finale komen de tien uitverkoren liedjes van eigen bodem terug en mag het publiek stemmen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren