Nicole Scherzinger sluit reünie Pussycat Dolls niet uit

Door ANP, donderdag 3 oktober 2019 10:40, bron: ANP

Goed en slecht nieuws voor fans van de Pussycat Dolls. Frontvrouw Nicole Scherzinger sluit een reünie niet uit, maar heeft er op dit moment helaas geen tijd voor. Dat zegt ze in een interview met Entertainment Tonight.

"Dit wordt me iedere dag gevraagd", begint de 41-jarige zangeres grappend. "Ik sluit een reünie niet uit: ik ben gek op de meiden en had een fantastische tijd met ze."

Dan volgt echter een belangrijke 'maar': Scherzinger kampt met een overvolle agenda. "Ik doe op dit moment drie shows tegelijkertijd. Daar ligt mijn focus. Ik zou een reünie daarom niet uitsluiten, maar ik kan het nu ook niet bevestigen."

Sinds de Pussycat Dolls in 2010 uit elkaar gingen, steken geruchten over een reünie regelmatig de kop op. De terugkeer zou waarschijnlijk plaatsvinden zonder lid Carmit Bachar. In 2012 zei ze dat Scherzinger de boel overheerste binnen de groep en dat ze alle aandacht probeerde op te eisen. Carmit zei toentertijd dat ze nooit aan een reünie zou deelnemen als Scherzinger daar onderdeel van zou zijn.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren