logo songteksten.net

Joling verkoos nieuw haar boven huwelijk Jeroen

(Novum) - Gerard Joling heeft het huwelijk van collega-Topper Jeroen van der Boom bewust aan zich voorbij laten gaan. De zanger verkoos een haartransplantatie boven de bruiloft.

Maandag gaven Jeroen en Dany elkaar het jawoord in de buurt van het Spaanse Gerona. Joling vindt het naar eigen zeggen 'heel vervelend' dat hij niet aanwezig was bij de trouwerij. "Jeroen is echt een goede vriend en ik ken hem het langst van iedereen", legt hij uit in De Telegraaf. "Maar ik wilde mijn haar nog één keer goed laten doen. En overal is een wachtlijst."

Een instituut in Maastricht had nog een plekje vrij, precies op de dag dat Van der Boom zou trouwen. "Toen heb ik toch voor die behandeling gekozen", vertelt de 51-jarige zanger. "Het zou anders weken later worden en nu heb ik toch weer een donsvachtje op mijn hoofd als ik straks de bühne weer opga."

Joling heeft al verschillende haartransplantaties ondergaan. "Dit is echt de laatste keer", beweert hij. "Ik heb nu de kruin en de hammen nog een keer laten doen. En dan ben ik helemaal klaar, dan zit mijn haar echt zoals ik wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren