logo songteksten.net

André Hazes belooft hondenopvang Bonaire te helpen

André Hazes en zijn vriendin Monique bieden een helpende hand aan FKK Animal Rescue op Bonaire, waar het stel op vakantie is. "Wij gaan deze mensen helpen", schrijft hij op zijn Instagram. "Door een kleine bijdrage, of misschien het geven van een huisje aan een van deze ongelooflijk lieve honden... Op naar mooie jaren."

Bij het bericht heeft de zanger een aantal foto's van zichzelf geplaatst. Daarop knuffelt hij uitbundig met de honden. De 25-jarige André, die in aanloop naar zijn Ahoy-concerten hard werkt aan zijn conditie, werd direct geraakt door de dieren. "Het moment dat we binnenkwamen waren er een aantal waar mijn hart sneller door sloeg."

Ook Monique is onder de indruk van de locatie. "Deze opvang is zo fijn", schrijft ze op Instagram. De honden leven waar mogelijk samen, maar krijgen als ze dat willen hun eigen plek. "Sommige willen liever apart zitten want houden niet van de drukte, de ander kan niet met alle hondjes of moet nog speciale zorg krijgen, maar over het algemeen is het één grote hondenfamilie."

Hoewel André het goed met de honden kan vinden, heeft hij niet direct met alle dieren een klik, zo blijkt. Op één van de foto's wordt de zanger speels in zijn oor gebeten. Maar André kan het hebben. "Ik beet hierna harder in zijn oor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren