Marco Borsato bestormt hitlijst met Lippenstift

Door ANP, vrijdag 4 oktober 2019 15:28, bron: ANP

Het nieuwe nummer Lippenstift van Marco Borsato, Snelle en John Ewbank is op nummer 2 in de Single Top 100 binnengekomen. Voor Marco betekent het zijn tweede notering in de top 10: de zanger is samen met Armin van Buuren en Davina Michelle ook op de zesde positie terug te vinden, met het nummer Hoe het danst. Dat laatste nummer staat inmiddels 22 weken in de Top 100.

Marco moet het voor hitlijstsucces de laatste jaren hebben van andere artiesten. De laatste keer dat hij solo in de top 3 van de lijst stond, was in december 2010, met het nummer Kerstmis. Zijn laatste nummer 1-hit dateert uit oktober van hetzelfde jaar, toen hij met Waterkant de toppositie in de Single Top 100 bereikte.

De nummer 1-plek is deze week onveranderd voor de Australische singer-songwriter Tones And I. Hij wist vorige week rapper Snelle van de troon te stoten, maar voelt de hete adem van de rapper nu dus alweer in de nek, via diens samenwerking met Marco Borsato.

Eveneens nieuw in de top 10 van deze week zijn Suzan & Freek, die met Blauwe dag van plek 13 naar de vijfde positie stegen. Op de achtste plaats kwamen Josylvio en Esko nieuw binnen met het nummer Vroeger.

Singles Top 10 week 40

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) - Tones And I - Dance Monkey

2. (-) - Marco Borsato, Snelle & John Ewbank - Lippenstift

3. (2) - Snelle - Reünie

4. (3) - Shawn Mendes & Camilla Cabello - Señorita

5. (13) - Suzan & Freek - Blauwe dag

6. (6) - Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst

7. (4) - DJ Snake & J. Balvin feat. Tyga - Loco Contigo

8. (-) - Josylvio feat. Esko - Vroeger

9. (10) - Henkie T feat. Jonna Fraser - Domdoen

10. (8) - Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta & Daddy Yankee - Instagram
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren