logo songteksten.net

Lindsay Lohan: ik verdiende rol in Black Swan

(Novum) - Lindsay Lohan is verbolgen over het feit dat ze niet werd gevraagd voor de zwanenrol in Black Swan. Dat liet de 25-jarige actrice zich ontvallen tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse blad Plum Miami. "Ik heb tot mijn negentiende balletlessen genomen."

Lohan deed in mei een shoot voor het blad, maar weigerde zich vervolgens te laten interviewen. Daarop besloot journaliste Jacquelynn Powers haar te observeren en te noteren wat ze zei. Volgens Powers maakte de actrice haar status als diva meer dan waar.

"Toen we met de auto bij het hotel aankwamen, werd de toegang geblokkeerd door een oranje pion", schrijft Powers volgens nieuwsblog Gawker. "Daarop opende ze het raam en schreeuwde ze: haal die pion weg. Ik ben Lindsay Lohan." Verder nipte de actrice van een glas wijn terwijl ze sprak over het feit dat ze niet drinkt.

Terwijl Lohan op maandagmorgen had moeten uitchecken, weigerden zij en haar gevolg hun hotel te verlaten. Bovendien betaalde Plum alles voor de actrice. "Inclusief vliegtickets voor haar en haar familie, hun verblijf in het hotel en alle transportkosten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren