Chance the Rapper vertelt over zijn connecties

Door ANP, woensdag 9 oktober 2019 10:22, bron: ANP

Het valt nog niet mee om Barack Obama of Jay-Z aan de lijn te krijgen. Maar als Chance the Rapper het écht wil, dan krijgt hij de twee beroemdheden aan de telefoon. Dat vertelt de rapper in de nieuwste aflevering van Carpool Karaoke, die dinsdagavond verscheen.

"Ik heb zijn nummer niet, maar ik heb wel een nummer om hem te bereiken", zegt Chance over de oud-president in de auto bij James Corden, die Carpool Karaoke presenteert. "Ik heb iemand die ik kan bellen en die zegt: 'oké, ik zorg dat hij je belt."' Hetzelfde geldt voor Jay-Z. "Ze hebben allebei een assistent die ik moet bellen, waarna ze mij vervolgens met een anoniem nummer terugbellen."

Niet bij alle artiesten loopt de communicatie zo omslachtig: Chance heeft wel het directe nummer van Kanye West. Hij is niet de enige, want ook James Corden heeft het nummer van Kanye. "Ik presenteerde ooit iets in New York", vertelt Corden. "Kanye was daar ook en zei 'geef me je nummer, man'."

De rapper beloofde Corden uit te nodigen voor een feest, later die avond. De presentator hoorde niks, tot hij om 03.00 uur en bericht kreeg: Kanye zou een uur later op het feest zijn. "Wat moest ik doen?", blikt Corden terug. "Kleren aantrekken en om 04.00 uur de deur uitgaan?"
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren