logo songteksten.net

Fabiënne de Vries heeft geen uitzaaiingen

(Novum) - Bij Fabiënne de Vries zijn geen uitzaaiingen gevonden. Vijf maanden geleden werd bij de voormalig TMF-vj een kwaadaardige verkleving van cellen in haar borst gevonden, een voorstadium van borstkanker. Vorige week onderging ze een borstbesparende operatie en nu moet ze bestraald worden.

De Vries verkondigde het goede nieuws via Twitter. "Vanmorgen gehoord dat er geen uitzaaiingen zijn. Dus dat betekent geen hormonen kuur of chemo. Alleen nog vier à vijf weken bestralen in plaats van zes."

Het voorstadium van borstkanker werd een maand geleden ontdekt tijdens een routinecontrole. Er is een last van haar schouders afgevallen, maar de 37-jarige De Vries heeft een zware tijd achter de rug. "Psychisch wel zwaarder dan verwacht", twittert ze. "Dat wat van binnen zat is nu tijdelijk ook aan de buitenkant realiteit geworden. Dat is confronterend."

De moeder van De Vries kreeg acht jaar geleden te horen dat ze borstkanker had. Sindsdien laat ze zich regelmatig controleren, vertelt ze aan RTL Boulevard. "Doordat ik er zo op tijd bij was, wordt me nu een hele hoop bespaard."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren