logo songteksten.net

Marco Borsato kan Tones and I nog niet pijn doen

Marco Borsato moet voorlopig nog even wachten tot hij zijn 21e nummer 1-hit in de Single Top 100 kan bijschrijven. Zijn nieuwe troef Lippenstift, een samenwerking met zijn muzikale rechterhand John Ewbank en rapper Snelle, blijft deze week plakken op de tweede plaats.

Borsato is op jacht naar het record van meeste nummer 1-hits. Dat wordt nu gedeeld door The Beatles en Jan Smit, die beiden 22 keer bovenaan stonden. Lippenstift maakte vorige week een grootse entree door op nummer twee binnen te komen maar een week later weet de single niet door te stoten. De achterstand op koploper Tones and I groeit zelfs iets. De Australische staat nu voor de derde week op rij op nummer 1.

Rapper Josylvio is ondertussen hard op weg naar honderd noteringen in de Single Top 100. Deze week mag hij er dankzij de nieuwe release van zijn nieuwe album Gimma zeven nieuwe bij optellen en komt zijn totaal op 95. Alle noteringen, waarvan velen alleen een albumtrack zijn en niet meer dan één of twee weken genoteerd stonden, scoorde hij in iets meer dan drie jaar tijd. Vier keer stond Josylvio bovenaan.

Singles Top 10 week 41

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Tones And I - Dance Monkey

  2. (2) Marco Borsato, Snelle & John Ewbank - Lippenstift

  3. (3) Snelle - Reünie

  4. (4) Shawn Mendes & Camilla Cabello - Señorita

  5. (5) Suzan & Freek - Blauwe dag

  6. (13) Post Malone - Circles

  7. (8) Josylvio feat. Esko - Vroeger

  8. (6) Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst

  9. (7) DJ Snake & J Balvin feat. Tyga - Loco Contigo

  10. (10) Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta & Daddy Yankee - Instagram

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren