logo songteksten.net

Weer meer kijkers voor The Masked Singer

De RTL 4-show The Masked Singer blijft scoren. De derde aflevering is vrijdagavond door meer dan 1,5 miljoen mensen bekeken en is daarmee het op een na best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De eerdere twee afleveringen van het uit Zuid-Korea overgewaaide programma trokken net iets minder kijkers.

Beau van Erven Dorens profiteerde van de goede kijkcijfers van The Masked Singer. Zijn talkshow wist 935.000 kijkers te boeien, goed voor een tiende plek in de kijkcijferlijst. Concurrent Pauw veroverde met bijna 1,1 miljoen kijkers een achtste plek in de kijkcijferlijst.

Dance Dance Dance moest net als vorige week kijkers inleveren. Naar de derde aflevering van het SBS6-programma keken 568.000 mensen, tegen 582.000 kijkers een week eerder. De show ging drie weken geleden met 760.000 kijkers uit de startblokken. De start van een nieuw seizoen van Verborgen Verleden op NPO 2 valt buiten de top 25. Minder dan 450.000 mensen zagen hoe presentator Waldemar Torenstra in het verleden dook van de Limburgse hoofdstad Maastricht.

Het NOS Journaal van 20.00 uur is het best bekeken programma, met meer dan 1,9 miljoen kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren