logo songteksten.net

Afrojack: Nederland kan trots op me zijn

(Novum) - Afrojack is zeer trots op zijn internationale nummer 1-hit Give Me Everything en vindt dat Nederlanders dat ook mogen zijn. "Ontzettend leuk voor mezelf, maar ook voor ons land", zegt de Nederlandse dj tegen het AD. "Een heel grote prestatie waar we als land trots op mogen zijn."

De 23-jarige dj uit Spijkenisse stond twee weken geleden op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en staat nu op de tweede plaats. Nick van de Wall, zoals de dj eigenlijk heet, maakte het nummer met rapper Pitbull en r&b-zanger Ne-Yo. "Het is echt mijn plaat", laat Afrojack weten. "Elk geluidje komt van mij."

De Spijkenisser heeft het vak geleerd van de Franse dj David Guetta die hem anderhalf jaar geleden onder zijn hoede nam. "David is als familie voor me", zegt Afrojack. De Fransman komt af en toe naar Spijkenisse om te werken met zijn pupil. De twee wonnen eerder dit jaar een Grammy voor hun remix van het nummer Revolver van Madonna.

Afrojack heeft het razend druk sinds zijn internationale doorbraak. Tussen zijn internationale optredens door 'chillt' de muzikant het liefst in Spijkenisse thuis met zijn vriendin, Amanda Balk bekend als deelneemster van de Gouden Kooi. "Ik heb smaak en de dame van mijn smaak zit thuis: Amanda."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren