logo songteksten.net

Arjen Lubach trapt af met recordaantal kijkers

Arjen Lubach is de tiende reeks van zijn talkshow goed begonnen. De eerste aflevering trok zondagavond op NPO 3 ruim 1,3 miljoen kijkers. Nooit eerder stemden zo veel mensen af op Zondag met Lubach. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was zondag het vierde best bekeken programma van de dag.

Het record van Lubach stond op net iets meer dan 1,2 miljoen kijkers voor een uitzending in het achtste seizoen. De negende reeks, die vorig jaar werd uitgezonden, bleef gemiddeld net onder de miljoen kijkers steken.

De eerste aflevering van de dramaserie Stanley H., die voor Zondag met Lubach op NPO 3 te zien was, hield 766.000 duizend mensen aan de buis gekluisterd. De serie over crimineel Stanley Hillis was daarmee het tiende best bekeken programma van de dag. Stanley H. wordt op de voet gevolgd door de nieuwe SBS6-show Het Mooiste Liedje. De eerste aflevering van het door Johnny de Mol gepresenteerde programma wist 731.000 kijkers te boeien.

De meeste mensen bleven zondag thuis voor de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Wit-Rusland. Bijna 2,9 miljoen thuissupporters zagen Oranje met 2-1 winnen. Het NOS Journaal van 20.00 uur was met ruim 2,7 miljoen kijkers het tweede best bekeken programma van de dag. Expeditie Robinson completeert met ruim 1,6 miljoen kijkers de top drie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren