logo songteksten.net

Chris Colfer wist niets van vertrek bij Glee

(Novum) - Chris Colfer wist niet wat hij las, toen hij donderdag achter zijn computer kroop. De 21-jarige acteur moest op internet lezen dat hij uit de hitserie Glee wordt geschreven.

"Ik kwam er via Twitter achter dat ze dat hadden bekendgemaakt", vertelt Colfer tegen het Amerikaanse programma Access Hollywood. "Ik wist niet dat dit mijn laatste seizoen zou worden, maar het zat er natuurlijk wel aan te komen. Ik bedoel, ik kan er niet voor altijd blijven."

Colfer zegt wel vrede met zijn vertrek te hebben. "Ik had nog wel even willen blijven, maar het is goed zo. Het is wat het is." Naast Colfer, die de rol van Kurt heeft in Glee, moeten ook Lea Michele en Cory Monteith na het derde seizoen weg.

Toch was er donderdag ook goed nieuws voor Colfer. Hij sleepte voor het tweede jaar op rij een Emmy-nominatie in de wacht voor beste bijrol in een komische serie. Glee was in totaal goed voor twaalf nominaties. "Dat voelt enorm goed", jubelt Colfer, ondanks dat hij vindt dat zijn personage totaal niet grappig is. "Het is zo'n grote categorie. Ik ben zo blij dat ik er weer tussenzit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren