'Tweede animatiefilm van The Addams Family al op de planning'

Door ANP, woensdag 16 oktober 2019 08:35, bron: ANP

In Nederland moet de nieuwe animatiefilm The Addams Family nog uitkomen, maar in de VS is de film al in de bioscoop te zien en wordt zelfs al gesproken over een tweede deel. Volgens Deadline hebben de makers ook al een releasedatum voor ogen.

Op 22 oktober 2021 moet het tweede deel van The Addams Family in première gaan. Het eerste deel, waarin onder meer Charlize Theron, Bette Midler en Snoop Dogg te horen zijn, werd in de VS goed ontvangen. In het openingsweekend harkte de film daar al 30 miljoen dollar binnen. Nederlandse fans moeten nog even wachten voordat ze de griezelige familie in de bioscoop kunnen zien. Op 4 december komt de film hier pas uit.

The Addams Family gaat over een rijke familie die deels uit monsters bestaat en alles wat macaber is geweldig vindt. De familie heeft er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. In de jaren '30 van de vorige eeuw maakten vader Gomez, moeder Morticia, de kinderen Pugsley en Wednesday en butler Lurch hun debuut als strip in het tijdschrift The New Yorker. Later werden er meerdere films, series en musicals over de familie geproduceerd.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten