logo songteksten.net

Ex-ID&T-baas maakte dure fout met radiostation

Duncan Stutterheim slaapt een stuk rustiger sinds hij vier jaar geleden zijn dance-imperium ID&T van de hand deed en alleen nog betrokken bleef als adviseur. "Ik draag niet meer in mijn eentje de verantwoordelijkheid", zegt hij volgens Het Parool in een interview met ADE University.

Stutterheim vertelt over de periode dat hij wel even dacht een radiostation te beginnen. Dat heette toen ID&T Radio, de voorloper van Slam FM. Helaas wilde geen enkele adverteerder met hem in zee. John de Mol stelde vervolgens voor dat hij voor 51 procent de baas zou worden, Stutterheim voor 49 procent. Maar Stutterheim wilde alleen op fiftyfifty-basis in zee met De Mol. "Dat was heel dom." Stutterheim verloor er 7 miljoen euro mee.

Ook het dancefeest Sensation was wereldwijd niet bepaald een succes. "We verloren er niet op, maar we verdienden er ook niets aan. De goedkoopste EDM-dj die we boekten kostte 100.000 euro. Ons idee met Sensation was een clubsfeer in een stadion te creƫren. Met zulke gages wordt dat heel moeilijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren