Courteney Cox onderwerpt Charlie Puth aan ultieme Friends-test

Door ANP, vrijdag 18 oktober 2019 03:05, bron: ANP

In een nieuwe videoserie voor het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard worden artiesten getest op hun kennis van hun favoriete serie. Charlie Puth werd door niemand minder dan Courteney Cox, oftewel Monica Geller, getest of hij daadwerkelijk de grootste Friends-fan aller tijden is, zoals hij zelf beweert. Puth bracht het er in drie rondes meer dan goed vanaf.

In de eerste ronde moest Charlie een aantal vragen beantwoorden met goed of fout. Bijvoorbeeld of de naam van Joey's pinguinknuffel Waddles is en of Rachel's zusjes Jill en Amy heten. In ronde twee kreeg de zanger een aantal open vragen, zoals: wat voor arts was dokter Drake Ramoray en wat voor kostuum droeg Rachel bij Emily's afscheidsfeestje om indruk te maken op Joshua. Charlie scoorde in beide rondes zeer goed en kreeg zelfs complimenten van 'Monica', die sommige dingen zelf niet eens meer wist.

In de laatste ronde werden er quotes van karakters gegeven, waarvan Puth moest raden wie wat gezegd had. Ook op dit vlak bleek hij een ware kenner van de geliefde show, die dit jaar 25 jaar bestaat. Als prijs kreeg hij van de 'Geller Cup' uitgereikt van Courteney, die daadwerkelijk in de serie te zien is geweest. Charlie moest tot zijn eigen verbazing een traantje wegpinken toen hij de prijs kreeg van een van zijn idolen. "Wow, al die jaren hebben Ross en Monica deze beker gewonnen en nu krijg ik hem gewoon, dit is echt heel tof."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren