John Krasinski zamelt geld in op 40e verjaardag

Door ANP, maandag 21 oktober 2019 03:48, bron: ANP

John Krasinski vierde zondag zijn veertigste verjaardag, en vroeg fans geld te storten als cadeau. In een Instagramvideo maakte hij later duidelijk dat hij donaties inzamelde voor een goed doel, de organisatie Family Reach die gezinnen die te maken krijgen met kanker helpt.

"Hallo iedereen, het is 20 oktober, en dat betekent dat het mijn veertigste verjaardag is. En ik weet wat veel van jullie denken: wow, wat is hij oud. Dank je, dat klopt", begon de acteur en regisseur zijn video. Later zei hij daarin: "Als jij zo iemand bent die geen cadeautjes wil op zijn verjaardag, dan zijn wij heel verschillend. Want ik hou van cadeaus, en ik eis ze. Maar een gelukje voor jou: ik ben old school, ik hou van cash."

De filmmaker grapte dat hij zijn geld graag ontvangt in een kussensloop, en liet daarbij een roze exemplaar zien. "Deze heb ik uit mijn dochters slaapkamer gestolen, omdat zij ook al was vergeten dat ik vandaag jarig ben." Krasinski heeft twee dochters met actrice Emily Blunt, de vijfjarige Hazel en Violet van drie. Uiteindelijk liet hij weten het geld te doneren aan Family Reach. "Dus stel je hart open, en je cyberportemonnee, en maakt mijn verjaardagsdroom waar."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren